Tel.: +385 (0)47 - 641 166
Fax: +385 (0)47 - 600 101
Mob: +385 (0)91 - 641 6333

Naši proizvodi:

Svi naši proizvodi su bez aditiva i konzervansa, a konzerviramo sa soli i dimom tj. sa dva najstarija načina konzerviranja. Za  sada se kod nas prerađuje pastrva, jegulja, skuša, šarun,  orada, brancin, losos, tuna, sabljarka, dagnje, kozice, bakalar i hobotnica.

Dimljena pastrva: cijela, filetirana

Dimljeni losos: filetirani

Dimljena skuša: cijela, filetirana

Dimljena jegulja: cijela

Dimljeni brancin: cijeli, filetirani

Dimljena orada: cijela, filetirana

Dimljena štuka: cijela

Dimljeni šaran: cijeli, odrezak

Pašteta od dimljene pastrve: (30g, 100g)

Bakalar na bijelo: (75g, 220g)

Sabljarka, hladno dimljena: (pak.130g,  0,5 - 1 kg)

Tuna, hladno dimljena: (pak.130g,  0,5 - 1 kg)

Ikra od pastrve – (KAVIJAR): (žuti, crveni, 30g, 100g)

Morska buđola, (hl. dimljena tuna): (cca.1 kg, 130g)

 

 

Recepti

Dimljena jegulja

Dimljenu jegulju najprije prepolovimo. Sa polovica odstranimo kožu i kost (filetiramo), jednu polovicu narežemo na jednake male komade...

 više...